Video: BN’er en politici, waar waren zijn op 9/11?

Op 11 september is het alweer 10 jaar geleden dat twee gekaapte passagiersvliegtuigen zich in de torens van de Twin Towers van het World Trade Center boorden. De aanslagen werden opgeëist door Osama Bin Laden en zijn islamitische terreurorganisatie Al Qaida. Iedereen herinnert zich nog wel waar hij was op deze zwarte dag in de geschiedenis. Een aantal BN’ers en politici, zoals Beau van Erven Dorens, Lieke van Lexmond, Jan Kooijman, Hero Brinkman en Job Cohen vertellen waar zij waren en hoe zij dit ervaard hebben. Zie video.

Wat weet jij nog van die dag?

Lees ook:Beau deed het voor het geld
Lees ook:Lieke van Lexmond stijlvolste glamourvrouw
Lees ook:Beau naar SBS!
Lees ook:Beau wint Emmy met The Phone
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>