Video: Dochter voor Carla Bruni en Nicolas Sarkozy

Carla Bruni (43), de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is gisteren bevallen van een dochtertje. Het kind kwam om 20 uur ter wereld in het hospitaal La Muette in Parijs. Sarkozy was niet bij de bevalling aanwezig: hij was in de namiddag even langsgeweest in het ziekenhuis, maar vertrok na een half uur. De kleine meid zou de naam Dahlia hebben gekregen.

Lees ook:Ex Sarkozy beroofd van juwelen ter waarde van 500.000 euro
Lees ook:Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina
Lees ook:Twee Michelinsterren voor Gordon Ramsay
Lees ook:Gouden Kooi’s Claire bevallen van dochter Sophie!
Lees ook:Baby Kate en William heet George Alexander Louis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>