Joran van der Sloot wil trouwen in Peru

De huwelijksklokken luiden al bijna in Peru. Joran van der Sloot wil namelijk in het huwelijksbootje stappen in de Miguel Castro Castro gevangenis in Peru. Daar zit hij een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores. Dit meldt de Peruaanse nieuwssite Peru21.

Het huwelijk zou dit jaar nog plaats moeten vinden. De reden rond het huwelijk is waarschijnlijk strategisch. Zou Joran namelijk trouwen en een kind verwekken bij een Peruaanse, dan zal hij mogelijk niet uitgeleverd worden naar Amerika. Amerika wil Van der Sloot berechten in verband met de afpersingszaak van de moeder van Natalee Holloway. Joran was hoofdverdachte in de verdwijningszaak rond de Amerikaanse 18-jarige Natalee Holloway in 2005 op Aruba. Joran zou in de gevangenis al meerdere huwelijksaanzoeken hebben gekregen van dames.

Lees ook:Joran is weer hot!
Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot
Lees ook:Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot
Lees ook:Joran van der Sloot opgepakt!
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Joran van der Sloot wil trouwen in Peru

 1. Ap0c

  heb medelijden met die wijven.

    /   Reply  / 
 2. Ger van Houten

  Hoe ziek is die vent,enwil dat vrouwtje niet even naar het geld kijken,maar zich toch even realiseren wat deze vent gedaan heeft. en waaron hangt hij nog steeds niet aan prikkedraad langzaam ddobloeiend aan een hek in die gevangenis. CORUPTIE, GELD ineen woord WALGELIJK DAT DIT NOG IN HET NIEUWS KOMT.Hoe erg is dit voor de nabestaande van de slactoffers van die krankzinnige.

  Kapot dat kreng ,dat moet ie, en geod lijden eerst!!!!

    /   Reply  / 
 3. Liset

  Als het dan zo is dat ie niet uitgeleverd wordt aan Amerika dan verbied je toch dat die mafkees gaat trouwen!

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Joran van der Sloot wordt vader | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>