‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’

Er komt steeds meer ellende naar buiten rond Badr Hari, de vriend van Estelle Gullit Cruijff. Parool meldt vandaag dat hij in december nog iemand in elkaar zou hebben geslagen. Het gaat om de broer van een vrouw die een relatie had met Hari.

Het voorval zou hebben plaats gevonden in de Kleine Cooldown in Amsterdam. De man kreeg klappen en een kopstoot van de kickbokser, maar zou uit angst voor represailles geen aangifte hebben willen doen. De recherche hoopt dat het slachtoffer alsnog aangifte wil doen. Badr Hari zit momenteel vast op verdenking van de mishandeling van miljonair Koen Everink tijdens dancefeest Sensation in de Amsterdam Arena en de mishandeling van Jeroen van den Berg van club Air in Amsterdam.

Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:Badr Hari heeft zich gemeld bij de politie
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>