Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest

Estelle Cruijff zal haar liefje Badr Hari nog wat langer moeten missen. Het voorarrest van de kickbokser is met 90 dagen verlengd. Ook blijft hij in beperking, wat inhoud dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld, behalve met zijn advocaat.

De rechtbank heeft vanmorgen besloten om de beperkingen niet op te heffen. De verlenging van 90 dagen voorarrest is overigens de maximale tijd, waarmee de gevangenschap van Hari verlengd kan worden. Een veroordeling, mits hij schuldig wordt bevonden, zou zijn gevangenschap nog kunnen verlengen.

Badr, die een relatie heeft met de ex-vrouw van Ruud Gullit, zit vast in verband met de mishandeling van Koen Everink op Sensation White. Badr zou hebben bekend één klap te hebben uitgedeeld aan het slachtoffer. Daarnaast loopt ook de aangifte van mishandeling op Jeroen van den Berg, mede-eigenaar van Club Air. Voor een derde mishandeling, vorig jaar in de Kleine Cooldown in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam, waarbij Hari een man ernstig mishandeld zou hebben, is nog geen aangifte gedaan.

Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’
Lees ook:Badr Hari heeft zich gemeld bij de politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>