Willem Holleeder op bezoek bij Ruud de Wild

Ruud de Wild mag zich verheugen op een bezoekje van Willem Holleeder. Willem is sinds acht maanden op vrije voeten en zal tussen 16.00 en 19.00 uur aanschuiven om te praten over diverse onderwerpen bij Ruuddewild.nl op 538.

Ook Lange Frans zal in de studio zijn en brengt zijn veelbesproken single ‘Willem is terug’ ten gehore. Morgen verschijnt ook de eerste column van Holleeder in Nieuwe Revu. Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood vindt de komst van Willem wel spannend. Ze grapt op Twitter: “Oh jee, Willem Holleeder morgen in de studio @538. Kan ik ergens een kogelvrij vest met decollete kopen? Anders valt het zo op.. ”

Lees ook:Hannelore Zwitserlood bevallen op nieuwjaarsdag!
Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:Willem Holleeder weer vrij man
Lees ook:Ophef om bezoek Willem Holleeder aan College Tour
Lees ook:Willem Holleeder de muziek in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>