‘Gesprek met Holleeder in College Tour viel tegen’

Vanavond zal menigeen aan de buis gekluisterd zitten om het interview met Willem Holleeder in College Tour te bekijken. Volgens aanwezige studenten viel het gesprek met de topcrimineel ‘een beetje tegen’.

Vooraf had Holleeder aangegeven op alle vragen antwoord te geven, maar op veel vragen zoals die over de afpersing en liquidatie op Willem Endstra wilde hij toch niet in gaan.Wel liet hij weten spijt te hebben van de ontvoering van Heineken. Hij vond het verschrikkelijk voor die mensen en vooral het lijden van Ab Doderer, de chauffeur, heeft hij zich erg aangetrokken. Het geld van de ontvoering zegt hij verbrand te hebben op een strand.

Hij vertelt onder meer ook dat John van den Heuvel hem een villa had aangeboden in ruil voor een interview. En dat hij de media verschrikkelijk vindt. Holleeder zou regelmatig in de kerk een kaarsje branden.

Holleeder kwam overigens gewoon op de scooter naar het universiteitsgebouw waar het programma, dat vanavond op televisie te zien is, werd opgenomen. Pownews wist overigens met een verborgen camera beelden van het interview op te nemen.

Bekijk de video in andere formaten.

Presentator Twan Huys had vanmorgen in de uitzending van Giel Beelen ook een mooi conflictje met John van den Heuvel over de hele kwestie. Luister hieronder.

Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:Ophef om bezoek Willem Holleeder aan College Tour
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Video: Holleeder verliest rechtzaak Heineken-film
Lees ook:Willem Holleeder op bezoek bij Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>