Badr Hari komt (voorlopig) vrij!

Vandaag vond het vervolg van de pro forma rechtzaak tegen Badr Hari plaats. Badr heeft tijdens zijn slotpleidooi laten weten spijt te hebben dat hij Koen Everink een klap heeft gegeven. “Ik bied excuses aan voor wat allemaal is gebeurd. Het had nooit gemogen, ik had geen klap mogen geven.”

Het OM vond dat de hechtenis van Badr Hari niet kan worden geschorst of opgeheven, omdat er voldoende belastende verklaringen zijn. De rechters hadden dik drie uur nodig om zich te beraden op een uitsluitsel in deze pro forma zitting. De rechter heeft besloten dat Badr Hari voorlopig vrij man is. Wel krijgt hij bepaalde voorwaarden mee. Hij mag niet naar horecagelegenheden en hij mag geen contact zoeken met getuigen en slachtoffers.

Ook medeverdachte Ferhat Y. komt vrij. Badr en de aanwezige bekenden waren uitzinnig na het de uitspraak. Hari omhelste zijn advocate Benedicte Ficq van blijdschap. Het OM vindt de schorsing van de hechtenis onbegrijpelijk.  Het OM kan echter niet meer in beroep gaan. De rechtbank vindt dat er geen sprake is van poging tot doodslag, maar wel zware mishandeling.

Badr mag zijn spullen op gaan halen in de gevangenis van Zoetermeer en zal tot de uiteindelijke rechtzaak begin volgens jaar op vrije voeten blijven, tenzij hij een misstap begaat. De K1-vechter kan kerst dus samen met zijn liefje Estelle Cruijff vieren.

Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis
Lees ook:Estelle blij, Badr voorlopig vrij!
Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Badr Hari komt (voorlopig) vrij!

 1. Anoniem

  Kan hij estelle gauw zwanger maken en ook dumpen als die ook geen jongen voor hem schenkt.Badr heeft de rechter beïnvloed niet de media.Badr is slecht en de rechter die hem vrij heeft gelaten nog slechter dan Badr, om hem medelijden te betuigen en zijn gang te laten gaan in de maatschappij.De slachtoffers zijn door de rechter terzijde gelegd en Badr zijn belangen voorop gesteld,hij mag wreed doorgaan met kickboxen en vervolgens zijn kunstjes toepassen in de maatschappij.Op zijn minst had Rechter hem hed verbod op vechtsporten aan Badr moeten leggen gezien hij geen controle over zichzelf heeft en er op los toeslaat in de maatschappij aan onschuldige weerloze mensen!Wat een rechter als ik de officier was zou ik deze Rechter van zijn stoel halen.hij lijkt mij corrupt en bevriend met onderwereld!Geen serieuse onafhankelijke rechter die slachroffers en maatschappij rekening houdt en Badr vooropsteld ondanks zijn gewelddadige mishandelingen.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Badr Hari weer gearresteerd wegens bezoek aan horecazaak | Glamour

 3. Anti naninga

  Wanneer komt ivo niehe uit de kast !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>