Badr Hari gearresteerd wegens bezoek aan horecazaak (zie foto!)

Badr Hari zou zojuist weer in hechtenis zijn genomen wegens het bezoeken van een horecagelegenheid eerder vandaag. Dit meldt Dominique Weesie van PowNews op Twitter. Zij zullen vanavond beelden uitzenden van de arrestatie bij het huis van Estelle Cruijff.

Badr was een uur geleden nog live in de uitzending van RTL Boulevard waar hij vertelde geschrokken te zijn van de ophef om zijn bezoek aan een lunchgelegenheid vanmiddag. Badr werd vrijdag vrijgelaten onder voorwaarde dat hij geen horecagelegenheid mocht bezoeken. Badr en Estelle aten vanmiddag een broodje bij Le Moustache en waren zich volgens Badr niet bewust dat ook het bezoeken van een broodjeszaak onder het verbod viel. Zie hier een foto van de arrestatie.

Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:‘Badr Hari heeft Estelle Cruijff ten huwelijk gevraagd’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Badr Hari gearresteerd wegens bezoek aan horecazaak (zie foto!)

 1. TORABORA

  Dat was wel te verwachte gezien zijn IQ .Weet BADR EN BENEFIQUE HET VERSCHIL TUSSEN EEN BAKKERIJ en een broodjeszaak niet hoelang wonen die in Nederland?Het is gewoon dat Badr de Lak heeft aan de NEDERLANDSE JUSTITIE en doet alsof hij niet weet dat een Broodjeszaak onder Horeca valt.Grove Fout van de rechter om deze Psychopaat Marokkaan vrij te laten

    /   Reply  / 
 2. iMac

  We kunnen idd best zeggen dat dit niet zo handig is van Badr.. Maar aan de andere kant.. Waarom zou hij het opzettelijk doen? Het is eerder onbenulligheid als dat hij een loopje neemt met de rechter.

    /   Reply  / 
 3. Saskia

  Als we de laatste berichten mogen geloven, heeft Badr wel iets meer gedaan dan “het niet goed begrepen hebben” en ” alleen een broodje gegeten” en “maar een kwartiertje in een broodjeszaak gezeten”. Jammer. Maar als we de laatste berichten mogen geloven, mag hij de komende 3 maanden in “een hotel” verblijven. Daar mag hij vast wel een broodje eten ;)

    /   Reply  / 
 4. Herna

  En het I.Q van Estelle is ook niet zo hoog. Ze loopt gewoon als een kip zonder kop achter Badr aan.

    /   Reply  / 
 5. Toontje

  @Herna,
  Heeft die Estelle wel ‘n I.Q. ??????
  Waarschijnlijk ‘n I.Q. van 0,0 in cijfers uitgedrukt.
  Tis écht te hopen dat die kl.te maroc haar niet zwanger geneukt heeft pfff

    /   Reply  / 
 6. Saskia

  Het is toch triest dat hij/zijn vertegenwoordiger nu vindt dat de rechtbank onduidelijk is geweest. Tjongejonge… De man beloofd van alles, komt op vrijdagmiddag buiten en kan verdorie niet eens 48 uur zich koest houden. Lekker low-profile gezellig met Estelle binnen blijven. Nee hoor, hup meteen de straat weer op een barretje in. Alsof hij “een vrij man” is. Dat is ie niet! Hij mocht zijn proces verder onder strikte voorwaarden(!) in vrijheid afwachten na 4e maanden gevangenis. Dat betekend dat hij zijn straf nog echt niet gehad heeft! Hij doet alsof hij de hele rit er al heeft opzitten. So in your face… De arogantie… Dan moet hij nu ook niet janken dat hij wéér 3 maanden in de bak moet afwachten. Ik zou zeggen: wen er maar vast aan! En dan ook nog roepen dat het een hetze is. Hij heeft geen realiteitszin!! Badr, Badr, Badr toch… En Estelle snap ik al helemaal niet! “Badr wil zijn leven beteren”. Nou Estelle, laat hem dat lekker doen en als ie dat voor elkaar heeft, kun je dan nog wel even kijken of je hem nog zo leuk vindt (of hij jou). Echt, hij gebruikt haar gewoon in zijn proces: ik wil mijn leven beteren, ik hou van Estelle, zij is goed voor mij, met haar aan mijn zij komt alles goed, echt… blahblahblah. Nou, zij was er anders wél bij toen hij die “corrigerende tik” uitdeelde omdat hij(!) iemand “iets” hoorde zeggen over z’n meisje. Bam, meteen er bovenop. Iemand ongelukkig slaan/trappen omdat je denkt “iets te horen”… Estelle, dat moet je toch niet willen?!! – run Estelle, run… -

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>