Peter R. de Vries: ‘Dader moord Marianne Vaatstra opgepakt’

Een doorbraak in de zaak van de moord op Marianne Vaatstra. Er zou een dader zijn opgepakt. Dit meldt Peter R. de Vries. De man zou een 100% match hebben gehad in het grootschalige DNA-onderzoek dat plaats heeft gevonden.

De dader zou een inmiddels 44-jarige blanke boer uit een naburig dorp zijn, die een bekende is van enkele familieleden van Marianne. De 16-jarige Marianne werd in de nacht van 30 april op 1 mei 1999 verkracht en vermoord. Haar lichaam werd gevonden in een weiland bij Veenklooster. De dader woont op zo’n 2 kilometer afstand van het plaats delict. De politie zal later vandaag een persconferentie geven.

Update: de dader zou Jasper S. heten en zelf vader zijn van twee kinderen.

Lees ook:Karst Tates vandaag begraven
Lees ook:Did Sid kill Nancy? (zie de beelden!)
Lees ook:Playboy model Paula Sladewski gevonden in vuilcontainer
Lees ook:Geen zelfmoord, maar moord op Carradine?
Lees ook:Zoon Ruud Gullit opgepakt bij drugsdeal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Peter R. de Vries: ‘Dader moord Marianne Vaatstra opgepakt’

  1. Pingback: Minnares Peter R. de Vries zwanger! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>