Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden

Angela van Hulten, beter bekend als de ex-vrouw van voetballer Patrick Kluivert, is ook aangehouden in dezelfde zaak waarvoor Willem Holleeder en Dick Vrij in hechtenis zijn genomen. Van Hulten zou een van de tien verdachten zijn in een grootschalig onderzoek naar een Nederlandse misdaadorganisatie. Dit meldt RTL Boulevard.

De nieuwe liefde van Angela is de 43-jarige Danny K., die al eerder ‘de nieuwe Holleeder’ werd genoemd in diverse media. Hij is een van de hoofdverdachten in de zaak. In totaal zijn zeven mannen en drie vrouwen opgepakt op verdenking van deelname aan een misdaadorganisatie, die zich onder meer bezig zou hebben gehouden met  witwassen, afpersing, zware mishandeling, bezit van vuurwapens en handel in harddrugs. Holleeder zou echter geen hoofdverdachte zijn in deze zaak.

Het gerucht gaat dat Angela momenteel zwanger is van Danny. Angela heeft al drie kinderen samen met Kluivert.

Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje
Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen
Lees ook:Willem Holleeder weer vrij man
Lees ook:‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>