Rent-a-man!

 

Je bent een echte carrierevrouw: hoog opgeleid, drukke baan, een rijk sociaal leven, alleen… je mist een leuke man aan je zijde. En natuurlijk wil je niet alleen verschijnen op zakendiners, borrels en premières, dus… huur je een man!

Nederland heeft steeds meer hoog opgeleide vrouwen met een drukke baan en goed gevuld sociaal leven. De meeste carrièrevrouwen zijn alleenstaand en bezoeken met regelmaat gelegenheden waarop een representatieve man aan hun zijde gewenst is. LINDES netwerk biedt deze groep vrouwen nu de mogelijkheid om mannelijk gezelschap in te huren. Een nieuwe dienst in Nederland, maar in veel omringende landen al als zeer gebruikelijk ervaren. Zakendiners, borrels, premières, tentoonstellingen of gewoon een attente man die vrouwen vergezelt tijdens het shoppen.

De diensten die door LINDES netwerk worden aangeboden zijn in veel Europese landen al lang geen taboe meer. Dit is niet zo raar aangezien er tijdens de 'dates' onder geen beding seksueel contact plaatsvindt. Het mannelijk gezelschap dat wordt ingehuurd geeft vrouwen de mogelijkheid om uit te gaan zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de verplichtingen van een vaste relatie. Alle afspraken beginnen met een half uur kennismaking vooraf en de vrouw geeft duidelijk aan wat de gelegenheid van de afspraak is en de bijbehorende dresscode. Een man van LINDES netwerk is te huren vanaf € 200 per dienst.

Linde Masdorp is de vrouw achter LINDES netwerk. Onder andere door haar werkzaamheden in de culturele sector heeft ze al geruime tijd een leuke groep mannelijke vrienden. "Van hoog opgeleide vrouwen kreeg ik vaak te horen dat leuke mannen wel op leken te zijn, dat herkende ik helemaal niet. We grapte dan ook wel eens dat het oneerlijk was dat ik ze allemaal voor mezelf hield" aldus Masdorp. Geïnspireerd door deze gesprekken, ontstond het plan om een netwerk samen te stellen. Deze plannen, ofwel LINDES netwerk, werden al snel werkelijkheid en na een uitvoerige selectie zijn er 20 mannen in het netwerk opgenomen, variërend in leeftijd van 28 tot 66 jaar. Masdorp vertelt "In landen als Duitsland en Denemarken lopen dit soort diensten prima. Nederlandse vrouwen staan er jammer genoeg nog sceptisch tegenover. Nederlandse vrouwen moeten de meerwaarde ervan gaan inzien; je kiest de perfecte man voor het juiste moment!"

En waarom ook niet?! Waarom is het voor mannen veel meer geaccepteerd om een escortgirl in te huren, die vaak ook nog in de sexuele behoeften voorziet, maar is het voor een vrouw 'not done'? We leven in 2008 en ook de vrouw heeft wel eens behoefte aan een man aan haar arm om tegenaan te kletsen zonder te hoeven 'zorgen'…

Lees ook:Mannen toch heel blij met aanwezigheid vrouwen tijdens WK 2014
Lees ook:‘Onze’ Dave in Gooische Mannen!
Lees ook:Playboy komt met ‘vrouwennummer’
Lees ook:Women Only, voor vrouwen met lef!
Lees ook:Video: Oud Zuid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rent-a-man!

  1. Petris

    Volgens mij heeft zij ook het laatste TV spotje van Amstel Bier bedacht;)
    Komt er na “Rent a man” zo iets als “Lease a man” ?
    Met terugbreng garantie en om de 2 jaar een vers exemplaar….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>