Te oud voor Hugh Hefner

Dat geld niet altijd gelukkig maakt, blijkt wel uit het feit dat ook de steenrijke Hugh Hefner wel eens een van zijn dames verliest… aan een ander! Holly Madison, het voormalige liefje van Playboybaas Hugh Hefner, wijt de breuk aan haar leeftijd. U leest het goed, haar leeftijd en niet de zijne.
De twee waren zo'n zeven jaar samen. Hef woonde al die tijd samen met Holly, maar ook met Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt. Inmiddels zijn de plaatsen van Kendra en Holly ingenomen door de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Holly verklaarde dat ze een kind wou met Hef, maar die gaf toe dat hij niet meer in staat is kinderen te verwekken.
"Ik wil met iemand zijn met wie ik een toekomst kan hebben. Hef en ik
kunnen niet trouwen en kinderen krijgen. Het was leuk zolang het
duurde, maar op mijn leeftijd kon ik er niet mee doorgaan. Ik was te
oud geworden voor Hef".

Holly is inmiddels gevallen voor illusionist Criss Angel, Kendra vond haar geluk in de armen van footballspeler Hank Baskett.
Holly woont nog steeds in de Playboy Mansion en logeert momenteel in de logeerkamer. "Hef was zo lief me niet buiten de deur te zetten. Ik kan er blijven tot mijn appartement in orde is. Ik werk ook nog voor hem. Er gaat geen dag voorbij dat we geen contact hebben".

Lees ook:Hugh Hefner viert 83e verjaardag!
Lees ook:Playboy tycoon Hugh Hefner overleden?
Lees ook:Playboy-topvrouw Christie Hefner stapt op
Lees ook:Zoontje voor Playmate Kendra Wilkinson
Lees ook:Hugh Hefner houdt wel van een biertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>