Ruzie om een Riva

Multimiljonair Willem Smit wordt vandaag voor de rechter gesleept door botenimporteur Bas Lengers. Het geschil draait om een miljoenenjacht, een Riva Rivale 52 met een waarde van 1,9 miljoen.

Willem Smit (Playlogic) kocht dit jacht volgens Lengers tijdens de VIP-avond van de Miljonair Fair vorig jaar december. De miljonair betaalde het schip echter, volgens de woedende importeur, nooit. De Riva werd in het Italiaanse La Spezia afgebouwd en vervolgens naar Nederland getransporteerd. Met de liggelden en de volgens Lengers verschuldigde rente, zou de multimiljonair inmiddels dik 2,2 miljoen euro aan de botenbouwer verschuldigd zijn.

Volgens Smit zouden er ontbindende voorwaarden in het contract opgenomen zijn. Lengers zou uiterlijk 1 april 2008 een leasecontract regelen, anders zou de koop niet doorgaan. Het leasecontract is er echter nooit gekomen volgens Smit.

Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’
Lees ook:Ronald de Boer is boos op Quote
Lees ook:Een kale kerst voor Jan Smit…
Lees ook:Miljonair Maup Caransa (93) overleden
Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Willem Endstra opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>