Testen of je Miljonair wordt

Testen of je kans maakt om Miljonair te worden? Het kan binnenkort via de website www.wordikrijk.nl. Deze test resulteert in een percentage dat aangeeft hoe groot de kans is dat iemand het miljonairschap gaat bereiken. Na het invullen van de test krijgen alle deelnemers, al dan niet geconfronteerd met een tegenvallend percentage, bruikbare adviezen om tot een hogere score te komen.

De test en adviezen van Word Ik Rijk? zijn voor een belangrijk deel gebaseerd op conclusies uit de baanbrekende boeken Millionaire Next Door en The Millionaire Mind van de Amerikaanse wetenschappers Thomas Stanley en William Danko die meer dan 1.371 miljonairs hebben ondervraagd. Enkele opmerkelijke conclusies van beide wetenschappers zijn dat rijkdom veelal het resultaat is van hard werken, volhouden,
plannen en – het meest belangrijke – discipline.

De overgrote meerderheid van alle miljonairs blijkt selfmade. Dit is ook het uitgangspunt van het televisieprogramma Word Ik Rijk? dat Advance momenteel samen met SBS 6 ontwikkelt. Door de koppeling tussen een interactief platform en een televisieprogramma verwacht Advance dat Word Ik Rijk? net als het platform Je Echte Leeftijd een doorslaand succes zal worden. De site zal volgende maand in gebruik worden genomen.

Lees ook:Romke Kooyenga in ‘Word ik Rijk?’
Lees ook:Word ik rijk?
Lees ook:Secret Millionaire nu met Nederlandse miljonairs!
Lees ook:Internet-ondernemer Adriaan Mol was de Secret Millionaire
Lees ook:Rijk de Gooyer (85) overleden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Testen of je Miljonair wordt

  1. Pingback: Word ik rijk? | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>