Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?

Ivana Trump heeft bekend gemaakt gescheiden te zijn van echtgenoot nummer vier: Rossano Rubicondi. Veel verdriet lijkt ze er echter niet van te hebben, want de 59-jarige steenrijke ex van Donald Trump (waarom noemt ze zich uberhaupt nog Trump?!) stortte zich dit weekend in Parijs in de armen het 22-jarige model en lekker ding John-David Dery.

Ivana knuffelde en kuste de hele avond met het franse model, tijdens een awarduitreiking in Hotel Bristol in Parijs. Ivana en echtgenoot Rossano lieten pas gisteren weten dat zijn gescheiden zijn, nog maar zeven maanden na hun drie miljoen dollar kostende huwelijksfeest in Palm Beach, Florida. Ivana verbleef al het grootste deel van haar tijd alleen in New York, terwijl de Italiaanse zakenman vooral in Milaan en Florida verbleef. Volgens de papieren zou de scheiding al in augustus uitgesproken zijn, na slechts vier maanden huwelijk. Het stel was echter al zes jaar lang samen. Ook Rossano Rubicondi lijkt weinig moeite te hebben met de scheiding, want ook hij werd in Italie al zoenend gespot met een Italiaanse schone.

Ivana’s ex-man Donald Trump was overigens begin dit jaar ook bij het huwelijk van de twee aanwezig. Ivana was voor Rossano al drie maal getrouwd. In de jaren ’60 trouwde ze met haar jeugdliefde George Syrovatka, waarna ze trouwde met de steenrijke zakenman Donald Trump. In 1992 gingen Ivana en Donald na 15 jaar huwelijk uit elkaar. Zij kregen samen drie kinderen. In datzelfde jaar trouwde Ivana ook met Riccardo Mazzucchelli, waarvan ze twee jaar later alweer scheidde. Hoe snel zal ze deze keer weer gaan trouwen? (en scheiden?)

Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet
Lees ook:Ivana Trump toch in het Celebrity Big Brother huis!
Lees ook:Open in 2010: Trump SoHo
Lees ook:Vierde huwelijk Patsy Kensit wankelt alweer
Lees ook:Weer scheiding voor Sonja Silva

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>