De SRV-wagen van Marijke Helwegen is stuk!


Op de dag dat Marijke Helwegen in haar tot limousine omgetoverde SRV-wagen de rode loper van de Miljonair Fair wou betreden, werd ze eerst gestopt door de goedwillende mannen van de mobiele eenheid. Deze waren ter plekke om een aantal demonstranten tegen de Miljonair Fair onder bedwang te houden. Echter, toen deze spectaculaire entree in het water viel en de SRV-limousine huiswaarts keerde, raakte de oude Spijkstaal ook nog eens oververhit. De motor gaf het op.

De geplande tour van Marijke door de straten van Amsterdam, PC Hoofstraat, Dam, Rokin kwam daardoor ook te vervallen. Daarom doet Marijke nu een oproep: Is er iemand in Nederland die verstand heeft van oude SRV-wagentechniek? Iemand die vroeger verkoper was op zo’n wagen of iemand die monteur is geweest? En die dus verstand heeft van deze oude wagens. Beloning: een kusje van Marijke met opgespoten lipjes!

De Minima Fair loopt, in tegenstelling tot de SRV-wagen, op volle toeren. Dagelijks ontdekken honderden mensen dat ‘A Luxury Lifestyle For Less’ echt een kwestie is van anders tegen rijkdom en hebberigheid aankijken…

Lees ook:Marijke Helwegen gestopt door de ME
Lees ook:Marijke Helwegen opent de Minima Fair
Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:De Miljonair Vip-Night in foto’s
Lees ook:Trillen met 65.000 kristallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>