Miljardair verkoopt een van de grootste jachten ter wereld


Tom Perkins, de investeerder die tientallen miljarden verdiende met investeringen in onder meer Amazon.com, America Online, Compaq, Electronic Arts, Google, Intuit, Lotus, Macromedia, Netscape en Sun, zet zijn jacht te koop. En dat is niet zo maar een bootje, maar een van de grootste jachten ter wereld…

Het peperdure jacht ging slechts twee jaar terug voor het eerst te water. Perkins lijkt inmiddels alweer uitgekeken op het dure speeltje, want het jacht staat sinds een maand of vier alweer in de verkoop.
Het jacht met de naam The Maltese Falcon is een van de grootste jachten ter wereld. Het schip met een lengte van 88 meter moet 115 miljoen euro opbrengen. Geen zin om te kopen? The Maltese Falcon is ook te huur voor “slechts” 360.000 euro per week. Meer informatie en foto’s van het schitterende interieur zijn hier te vinden.

Lees ook:Btw-fraude met luxe jachten
Lees ook:Te koop: jacht van Saddam Hoessein
Lees ook:Sjeik Dubai koopt langste privéjacht ter wereld
Lees ook:Veilingsite voor Miljonairs
Lees ook:Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>