Inbraakgolf treft bekende miljonairs


Het miljonairsdorp Vught heeft te kampen met een inbraakgolf waarbij tal van prominenten het slachtoffer zijn geworden. Volgens de politie zijn er in die regio tussen 19 tot 31 december in totaal veertien inbraken gepleegd, waarvan acht in het villadorp.

De meeste villa’s zijn bezocht terwijl de eigenaren niet thuis waren, bijvoorbeeld vanwege hun wintersportvakantie. Onder andere werd de vastgoedfamilie Groenewoud bezocht, die met een geschat vermogen van 123 miljoen op nummer 231 van de Quote500 staat. Ook bij Noud van den Boer, topman van de Koninklijke Van den Boer Groep (onder meer het exclusieve cateringbedrijf Maison van den Boer), kwamen de inbrekers naar binnen, maar zij werden daar tijdens hun doorzoeking gestoord door het inbraakalarm.

Inbrekers hadden het eveneens voorzien op de villa van Henk Kievit, voormalig topman van Holland Casino en thans de baas van Stage Holding, het theaterbedrijf van Joop van den Ende. Ook ‘Huize Malherbe’ van verzekeringsman Marcel Malherbe de Juvigny kreeg een bezoekje. Binnen werd een grote ravage aangericht, de politie schat de waarde van de gestolen spullen en de vernielingen op zo’n 50.000 euro.

Lees ook:Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemenen
Lees ook:‘Duizenden brieven voor Boer Zoekt Vrouw Tom’
Lees ook:Ingebroken bij Amy Winehouse
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw boerin Annemarie bevallen van zoontje
Lees ook:Huis Johan Cruijff voor een half miljoen leeg geroofd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inbraakgolf treft bekende miljonairs

  1. André de Hooge

    Niet goed genoeg beveiligd schijnbaar!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>