Miljonair wil mindering alimentatie door kredietcrisis


Miljonair Brian Myerson, die rijk werd door investeringen, is in een gevecht gewikkeld met zijn ex-vrouw Ingrid vanwege de scheiding. Hij wil de afgesproken 12 miljoen euro niet aan zijn ex betalen omdat hij last heeft van de kredietcrisis. Via de rechter wil hij een lager bedrag afdwingen.

De 50-jarige tycoon van Principle Capital en zijn 48-jarige vrouw zijn vorig jaar gescheiden na 26 jaar huwelijk. Hij moest haar 43 procent betalen van zijn bezittingen met een waarde van 28 miljoen euro. Daaronder valt ook zijn luxe strandhuis in Zuid-Afrika. Hij kreeg de tijd tot 2012 te betalen.

Een groot deel van zijn resterende geld zit in aandelen in een bedrijf. Maar die waarde is maar liefst 90 procent gekelderd sinds de kredietcrisis. Als Myerson gelijk krijgt dan staan er veel nieuwe vergelijkbare rechtzaken te wachten.

Lees ook:Hugh Hefner kan Playboy Mansion kwijtraken
Lees ook:Verloren juwelen ter waarde van 7 miljoen in kast
Lees ook:Kylie Minogue verloor 7,3 miljoen
Lees ook:Zes procent opslag voor koninklijke familie
Lees ook:Bono de rijkste muzikant door Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>