Gouden Kooi’s Brian vrijgesproken van mishandeling


Het is toch wat met die ex-Gouden Kooi bewoners. In één week tijd weten er drie het nieuws te halen. Deze week bleek oud-bewoner Dennis Bax aangereden door een, hoogstwaarschijnlijk, dronken automobilist. En vandaag was het ex-Gouden Kooi stelletje Brian en Amanda in het nieuws. Brian werd namelijk niet schuldig gevonden van mishandeling van zijn ex Amanda.

Amanda beschuldigde afgelopen september Brian van mishandeling en deed aangifte. De aanklacht werd op alle punten afgewezen. Volgens de advocaat van Brian was het verhaal van Amanda volledig uit de lucht gegrepen.

Brian zegt opgelucht te zijn en de afgelopen maanden door zijn ex door het slijk te zijn gehaald. Amanda op haar beurt is teleurgesteld en zegt geschrokken te zijn dat mannen blijkbaar vrouwen kunnen slaan en er gewoon mee weg kunnen komen.

Brian richt zich voorlopig op de aanstaande baby die hij en zijn vriendin Tamara verwachten. Of Brian nog stappen tegen Amanda gaat ondernemen, is nog niet bekend.

Lees ook:Erotische kalender van Gouden Kooi’s Amanda
Lees ook:‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’
Lees ook:Amanda Balk bevallen van dochter!
Lees ook:Baby van Gouden Kooi’s Brian te vroeg geboren
Lees ook:Gooische meisjes in de jungle

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gouden Kooi’s Brian vrijgesproken van mishandeling

  1. Pingback: Zwanger » Brian uit Gouden Kooi bezwangert ex-vriendin

  2. Pingback: ‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>