Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot

Paris Hilton brengt alweer haar tiende (!) geurtje op de markt en daar hoort natuurlijk een nieuwe fotoshoot bij. De rijke Hilton erfgename deed dit als Marilyn Monroe en postte een foto van achter de schermen op Twitter. Met de rode lipstick, blonde lokken in Monroe-stijl en een beautyspot heeft ze inderdaad wel wat weg van Hollywood icoon Marilyn Monroe. Maar een tiende geurtje… is dat niet een beetje too much?!

Lees ook:Win een Marilyn Monroe pakket!
Lees ook:Scarlett Johansson in sexy Marilyn Monroe-pose
Lees ook:Foto’s Marilyn Monroe leveren ton op
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop
Lees ook:R.I.P naast Marilyn Monroe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>