Executieverkoop voor Moszkowicz

Het gaat niet goed met Moszkowicz. Robert Moszkowicz wel te verstaan, want voor zover wij weten gaat het de andere leden uit de advocatenfamilie voor de wind. De 57-jarige jurist, die het zwarte schaap van de familie is, staat een executieverkoop te wachten.

De Belastingdienst biedt donderdag de volledige inventaris van zijn juristenkantoor te koop aan in een executieverkoop. Aanleiding voor deze verkoop zou een belastingschuld van zo’n honderdduizend euro zijn. Naast de kantoorinventaris zullen ook een vijftien jaar oude BMW 318, een Cartier dameshorloge en diverse Jan des Bouvrie meubelen onder de hamer gaan.

Robert Moszkowicz werd enkele jaren geleden om onbehoorlijke praktijkuitoefening door de orde van advocaten van het tableau geschrapt. Volgens de jurist zal hij niet stoppen met de advocatuur. Hij zou reservemeubels klaar hebben staan en zal zijn juristenkantoor voortzetten. Robert Moszkowicz is een zoon van de bekende jurist en strafpleiter Max Moszkowicz en een oudere broer van Bram Moszkowicz.

Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:Bram Moszkowicz geschrapt als advocaat
Lees ook:Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz
Lees ook:‘Jan des Bouvrie opgepakt ivm fraude’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>