De rijkste jonge miljonairs

Quote komt morgen met een lijst met de honderd rijkste selfmade ondernemers onder de veertig, die rijk werden zonder papa’s hulp of royale erfenis in het verschiet. Zij bezitten dit jaar samen €2.011.000.000.

Nieuw in de lijst zijn onder andere internetondernemers Michael van Beers en Dirk Jan Koekkoek die Emesa verkochten, het moederbedrijf van onder andere Vakantieveilingen.nl. Wij verwachten dat ook Lara Stone in de lijst te vinden zal zijn. Zij stond al in de Forbes lijst als best verdienend Nederlands model.

Op nummer 1 vinden we David Slager, een aandelenhandelaar, met een geschat vermogen van 280 miljoen. Op nummer 2 vinden we op verre afstand een bekendere naam, namelijk die van Reinout Oerlemans, hij is goed voor 83 miljoen. De rijkste voetballer vinden we op nummer 4, Ruud van Nistelrooij, die 56 miljoen bij elkaar wist te voetballen. Quote juni, met daarin de top 100 jonge miljonairs, ligt donderdag in de winkel. De top 5 is alvast hier te bekijken.

Lees ook:Quote 500: Wat verdienen the rich en very rich?
Lees ook:Familie Brenninkmeijer nog steeds het rijkst
Lees ook:Ronald de Boer is boos op Quote
Lees ook:Bill Gates niet meer de rijkste
Lees ook:‘Tatjana trekt in bij miljonair van Hessen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>