Peperdure sieraden Back Street Boy verdwenen

Een aantal peperdure sieraden van Back Street Boy Brian Littrell is verdwenen. Een aantal van de sieraden zijn teruggevonden, maar een verlovingsring met een waarde van 110 duizend dollar is nog niet terecht.

De zanger van de Back Street Boys logeerde met zijn vrouw en hun zoon in het Evergreen Marriott Resort in Atlanta. Na het uitchecken kwam het stel erachter dat ze hun juwelen nog op de hotelkamer hadden laten liggen. De sieraden zouden nog op het nachtkastje moeten liggen. Bij terugkeer in de kamer, bleken de sieraden verdwenen. De beveiliging werd ingeschakeld en een ring en oorbel werd teruggevonden door een schoonmaker. Maar de ring is nog steeds zoek.  Ze hopen dat ring van zes karaat alsnog wordt gevonden en overwegen een beloning uit te reiken voor degene die het sieraad teruggeeft.  De vriendin van de zanger is er kapot van: “Het gaat niet om het geld, maar mijn man heeft mijn ring ontworpen.”

Lees ook:De Nokia Princess, telefoon van 15.000 euro!
Lees ook:Winona Ryder doet weer de grote verdwijntruc
Lees ook:William en Kate, de huwelijksplechtigheid
Lees ook:De duurste winkellokaties liggen in…
Lees ook:Mickey Rourke valt voor de ring van Juliette Booker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>