Willem-Alexander en Máxima vieren oudjaar in Dubai


Prins Willem Alexander, Prinses Máxima en de Prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn op Tweede Kerstdag gezien in een vliegtuig op weg naar Dubai. Ze vlogen vanaf Rotterdam Airport mee met een reguliere vlucht.

Natuurlijk vlogen de royals wel business class en werden zij vergezeld door een flink aantal beveiligers. Ook vlogen er een aantal vrienden met de familie mee. Volgens de stewardessen hebben de prinsesjes zich gedurende de 6-uur-durende vlucht voorbeeldig gedragen. Het is niet bekend hoe lang ze in Dubai zullen blijven, maar ze komen niet voor Oud en Nieuw terug. De Koninklijke Familie zal dan ook oud- en nieuw in Dubai vieren…

Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)
Lees ook:Sjeik Dubai koopt langste privéjacht ter wereld
Lees ook:Leren die pedo’s het nou nooit?!
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Willem-Alexander en Máxima vieren oudjaar in Dubai

 1. dubaiexpat

  15 minuten geleden Prins willem Alexander gespot in Mall of the Emirates ik was Surprised… wist niet van zijn aanwezigheid in Dubai.Hij liep er casual bij spijkerbroek en oranje polo..

    /   Reply  / 
 2. Angel Mulder Auteur

  Grappig! Heb je ook een foto gemaakt toevallig? Ik vind het geweldig hoe “gewoon” de kroonprins en zijn familie is. Zo ook de laatste foto’s waarop Maxima gewoon een spijkerbroek aan heeft.

    /   Reply  / 
 3. dubaiexpat

  Ik had me telefoon in me hand en kon zo een foto maken. Maar ik dacht dat het niet zo gepast was. Zoals hier in Dubai heel normaal is dat zelfs de de Sheikh van Dubai achter het stuur stapt zonder beveiliging. Gunde ik de kroon prins zijn privacy zonder dat mensen constant fotos maakte.

  Nog een nieuws nieuwtje de Sheikh in Dubai heeft alle feesten in hotels en bars gecanceld vanwege de situatie in Gaza. Jammer voor het koninklijke paar geen gefeest in Dubai met het nieuwe jaar.

  http://gulfnews.com/nation/Government/10271419.html

    /   Reply  / 
 4. Angel Mulder Auteur

  Ik had het gelezen ja. Ook Egypte heeft feestelijkheden afgeblazen.

    /   Reply  / 
 5. stig1phs

  maar gelukkig kunnen we de kroonprins en -prinses zien in grand Hyatt volgende week….zouden ze de hele tijd hier in Dubai blijven????

    /   Reply  / 
 6. André de Hooge

  En het kostenplaatje????

    /   Reply  / 
  1. dubaiexpat

   kosten plaatje? maybe kan jij de opbrengst in euro`s uitdrukken die de familie voor Nl heeft binnengebracht aan waardevolle contacten en handelsovereenkomsten zoals ze die in oman hebben afgesloten. Nachtje Hyatt is trouwens 340 e per nacht. Ga er zometeen even dinneren

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>