Prins Harry doet racistische uitspraken op video


Oei, de Engelse Koninklijke familie zal wederom niet blij zijn met Prins Harry. Eerder werd hij al gespot op een gekostumeerd feestje met een Nazi-outfit en nu is er een video opgedoken, waarin Harry racistische uitspraken doet.

Op de video, die News of the World publiceerde, noemt hij een van zijn mede-soldaten “Paki”, wat een minderwaardige term is om Pakistanen of Indiers aan te duiden. Ook noemt hij een van zijn vrienden een “Raghead”, wat een racistische term is om Arabieren aan te duiden. In de video die hij zelf opgenomen heeft, faked hij ook een telefoongesprek naar de koningin en grapt wat in het rond tijdens het geven van instructies. Zo geeft hij ook antwoord op de vraag of zijn schaamhaar ook rood is.

De Koninklijke familie heeft inmiddels excuses aangebonden voor de uitspattingen van de prins. Een woordvoerder laat weten: “Prins Harry begrijpt volkomen hoe beledigend deze opmerking kan zijn en heeft er ontzettend veel spijt van. Dit was echter drie jaar geleden en prins Harry gebruikte de term zonder kwade bedoelingen en als koosnaam voor een zeer populair lid van zijn peloton. Prins Harry heeft op geen enkele manier de bedoeling gehad hem te beledigen.”

Zie de video hieronder.

Lees ook:Video: Prince Harry feest in Kroatie!
Lees ook:De Taliban hebben het op Prins Harry voorzien
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Video: Prins Harry en Kate bewonderen gouden medailles
Lees ook:Friso in Wellington Hospital in Londen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prins Harry doet racistische uitspraken op video

  1. André de Hooge

    Daar is hij dan zelf verantwoordelijk voor!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>