‘Prince’ Lorenzo Livio Borghese, een cosmeticaprins

Misschien heb je afgelopen weekend het televisieprogramma “Prins Zoekt Vrouw” gezien. Een leuk programma, waar wij al sinds de presentatie van SBS naar uitkeken. Het programma volgt drie prinsen die in Nederland undercover op zoek gaan naar een vrouw. Er doen drie prinsen mee, maar de meest aantrekkelijke, of eigenlijk de enige echt aantrekkelijke, is natuurlijk de Italiaans prins Lorenzo Livio Borghese. Wie is deze ‘prins’?

Nou, laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de prins is geen prins. Maar wel een lid van een adelijke familie. Volgens de website van SBS: “Prins Livio (37) is een telg van een 17e-eeuwse invloedrijke familie, destijds een van de grootste grondbezitters van Italië. Livio is een actieve man, die weet wat hij wil en daar naar handelt.” Wij zochten nog wat verder en vonden uit dat de knappe ‘prins’ niemand minder is dan de kleinzoon van Marcella Borghese, de oprichtster van Borghese Cosmetics. Hij houdt zich actief bezig met het bedrijf, is gek op dieren en heeft zelfs een verzorgings- en accessoirelijn voor huisdieren opgezet, die Get Royal Treatment heet.

De prins lijkt overigens desperate om een date te vinden of is gewoon mediageil, want hij deed al eerder mee aan datingshows op televisie, namelijk The Bachelor en America’s Next Princess, waar “Prins zoekt vrouw” een kopie van lijkt. Hij mag dan geboren zijn in Milaan, maar woont al sinds zijn vijfde jaar in Amerika, een “nep-Italiaan” dus. Nou ja, hoe dan ook… wij kijken alweer uit naar het volgende deel, want het blijft een mooi plaatje (en een leuk programma) om naar te kijken.

Lees ook de column van onze Josh over deze prins.

Lees ook:Josh’ Wereld: Josh zoekt (én vindt) Prins
Lees ook:‘Prins Max’ dient klacht in over Marc van der Linden
Lees ook:Prins Maurits nog steeds de populairste prins!
Lees ook:Video: Prince Harry feest in Kroatie!
Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “‘Prince’ Lorenzo Livio Borghese, een cosmeticaprins

 1. alessandra

  Livio Borghese is wel degelijk een prins, lid van de vorstenfamilie Borghese uit Rome!

    /   Reply  / 
 2. demelza

  ik zal wel graag lorenzo willen ontmoeten niet omdat hij een prins is maar gaat me meer om ze karakter hoe hij zelf is zo lief zo zacht karakter en dat hij zich zelf blijft en zie ook dat hij veel liefde aan iemand kan geven alleen heeft hij net nog niet gevonden tegen gekomen ik hoop dat hij de ware vrouw tegen kom die hem lief is en van hem houd

    /   Reply  / 
 3. xT

  Hij lijkt me inderdaad zo lief <3
  Maarja ik hou niet van honden x]

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Josh’ Wereld: Josh zoekt (én vindt) Prins | Glamour

 5. maurissa

  m’n mamma’s reactie lekker ding en vrijgezel
  mijn reactie geen echte prins

    /   Reply  / 
 6. Rina

  Erg leuk programma!
  De andere twee zijn ook geen echte prinsen.
  Mijn favoriet “prins Shiv” is de zoon van de hoteleigenaar, het hotel dat in de serie gepresenteerd wordt als zijn paleis. Zie:

  http://www.incrediblerealindia.com/Reizen-India/jaipur-hotel-fort-madhogarh.shtml#

  En de “prins uit Samoa” woont in New Zeeland, is ook geen prins, en op Samoa is er kritiek:
  http://www.talamua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=639:samoan-princes-escapades-causes-stir-in-europe&catid=24:latestnews&Itemid=32

    /   Reply  / 
 7. soraya

  ik vind dit belachelijk, ik stam ook af van adel ben ik nu ook een prinses!?

    /   Reply  / 
 8. Anoniem

  Prins Livio is wel degelijk een prins. Ik dacht eerst ook van niet, maar ben gaan googlen. Je kunt ook Borghese intypen op wikipedia..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>