‘Verloving voor Prins William en Kate Middleton’

Het nieuws waar heel Engeland op zit te wachten zou binnenkort wel eens uit kunnen komen. Diverse buitenlandse media weten te melden dat Prins William en Kate Middleton gaan verloven. Het stel zou het nieuws begin juni bekend gaan maken. De trouwdatum zou ook al vast staan. Het koninklijke huwelijk zou in november voltrokken moeten worden.

In de koninklijke agenda staan twee data mysterieus geblokkeerd. Dit zijn 3 en 4 juni. Verwacht wordt dat William zijn huwelijk met Kate Middleton dan wereldkundig zal maken. Het huwelijk zal dan naar verwachting in november plaatvinden.

Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!
Lees ook:William en Kate, de huwelijksplechtigheid
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>