Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)

Dat ook het WK Voetbal onze Nederlandse prinsesjes in de ban houdt bleek wel uit het fotomoment dat vandaag voor de Nederlandse pers werd georganiseerd. De prinsesjes trapten een balletje, riepen ‘Hup Holland’ en bliezen zelfs op de Vuvuzela. Vooral Amalia was reuze enthousiast. Vanavond vertrekken Prins Willem Alexander en Maxima ook naar Zuid-Afrika om “onze jongens’ aan te moedigen in de halve finale tegen Uruguay in Kaapstad. De prinsesjes blijven thuis. Zie enkele foto’s van het persmoment hieronder…

In hun eigen tuin op landgoed De Horsten hebben prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun dochters Amalia (6), Alexia (5) en Ariane (3) vandaag geposeerd voor de pers.

Foto’s: RVD

Lees ook:Willem-Alexander en Máxima vieren oudjaar in Dubai
Lees ook:Prinsesjes bij intocht Sinterklaas (zie foto’s)
Lees ook:Prinses Ariane heeft eerste schooldag (zie foto’s!)
Lees ook:Leren die pedo’s het nou nooit?!
Lees ook:Prinses Amalia op de troon (zie foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)

  1. H.D.B. Go

    Amalia, Alexia, Ariane gaan natuurlijk in oranje jurkjes gekleed van Bavaria. Maxima, hm in oranje jurk met de tekst van voor en achter op de rug Mara – Donna. En Willem-Alexander in oranje en blauwe T-shirt van voor oranje en van achter blauw versierd met een leeuw.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Prinsesjes voetballen en bespelen vuvuzela – NOS.nl « De Nederlandsche

  3. Pingback: Vuvuzela op Eikenhorst – Trouw | Dagelijks Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>