Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate

Het modehuis van de vorig jaar overleden Alexander McQueen zal naar verluidt de trouwjurk gaan ontwerpen van Kate. En dan hebben we het niet over model Kate Moss, maar Kate Middleton, de verloofde van Prins William.

Kate zou volgens de krant The Sunday Times dol zijn op Sarah Burton die voor het modehuis werkt. Burton ontwierp ook de trouwjurk van de dochter van Camilla, een jurk die Kate geweldig vond. De ontwerpster heeft tegen CNN ontkend de jurk te gaan ontwerpen, maar dit zou ook onder druk van het Koninklijk Huis zijn gezegd. Het huwelijk van Kate en William vind plaats op 29 april a.s.

Lees ook:Jurk Kate niet aan te slepen
Lees ook:‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!
Lees ook:‘Verloving voor Prins William en Kate Middleton’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>