William en Kate, de huwelijksplechtigheid

Vandaag was het dan eindelijk zover ‘THE Royal Wedding’ in Londen van William en Kate Middleton (die sinds haar huwelijk Catherine wordt genoemd). Meer dan een miljoen mensen stonden langs de route. De ceremonie werd voltrokken door de aartsbisschop van Canterbury, Rowan Williams. De prins schoof de ring om de vinger van zijn Kate met  de woorden: “Met deze ring trouw ik je, met mijn lichaam eer ik je, ik zal al mijn wereldse bezittingen met je delen. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige geest, Amen.”. William heeft besloten geen ring te dragen. Zie hieronder enkele beelden.

Lees ook:Kate en William trouwen op 29 april in Westminster Abbey
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!
Lees ook:Baby Kate en William heet George Alexander Louis!
Lees ook:Prins William en Kate verlaten ziekenhuis met baby (zie foto!)
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>