Video: Prince Harry feest in Kroatie!

Dat de engelse prins Harry (26) wel van een feestje houdt, was al bekend. De engelse krant The Sun heeft nu zelfs bewegende beelden van een dansende prins Harry in een club in Kroatië gevonden. De prins gaat flink uit zijn dak en valt vervolgens in het zwembad om daarna op blote voeten gewoon weer verder te dansen. Het zijn ook net mensen die prinsen… Zie de video hieronder. Kan je de video niet bekijken, klik hier.

Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’
Lees ook:Prins Harry doet racistische uitspraken op video
Lees ook:Prins Maurits nog steeds de populairste prins!
Lees ook:Naaktfoto’s van Prins Harry opgedoken
Lees ook:‘Cocaïne op hotelkamer Prins Harry tijdens feestje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>