Koningin Beatrix houdt toespraak om 19:00 uur: Troonafstand?

Koningin Beatrix houdt vanavond om 19.00 uur een toespraak vanuit Paleis Huis ten Bosch. Over de inhoud wordt geen mededeling gedaan. Er circuleren geruchten dat het om een bekendmaking van de troonafstand zou gaan of wellicht is er belangrijk nieuws over Prins Friso. Tot op heden slechts speculaties.

De toespraak, die eerder op de dag is opgenomen, zal worden uitgezonden op alle Nederlandse radio en televisiezenders. De koningin wordt op 31 januari 75 jaar, wellicht een mooi moment om de troon over te dragen aan Prins Willem Alexander.

Lees ook:Huwelijk van kroonprinses Victoria en Daniel Westling in volle gang
Lees ook:Prins Willem-Alexander gespot in Leeuwarden
Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima breken vakantie Griekenland af
Lees ook:Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>