RTL Boulevard maakt single voor Koningin Beatrix

In aanloop naar de abdicatie van koningin Beatrix op 30 april 2013 gaan grote Nederlandse artiesten samen met ‘RTL Boulevard’ een speciaal afscheidslied maken. In samenwerking met het componistenduo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn wordt er op dit moment gewerkt aan een afscheidslied voor de vorstin.

Op uitnodiging van Albert en Winston slaan tientallen hitzangers de handen ineen  om de koningin in het zonnetje te zetten. De totstandkoming van het nummer, het inzingen en de clip wordt op de voet gevolgd door de camera’s van ‘RTL Boulevard’.

 Inmiddels hebben René Froger, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Pia Douwes, Jamai, Ben Saunders en Danny de Munk al toegezegd mee te werken. De clip gaat maandag 15 april in première bij ‘RTL Boulevard’.

Lees ook:Ria Alberti (89) overleden
Lees ook:Video: Artiesten eren Beatrix op ’15 miljoen mensen’
Lees ook:Video: X Factor kandidaten zingen Killing in the Name
Lees ook:Froukje de Both definitief vrijgezel
Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>