De Gooische Vrouwen eindelijk bekroond!

Een dikke twee miljoen Nederlanders hebben gisteren met ingehouden adem naar de uitreiking van de Televizier Ring 2009 gekeken. Boer Zoekt Vrouw Extra, Wie is de Mol? en Gooische Vrouwen waren alle drie voor de felbegeerde onderscheiding in televisieland genomineerd. Glamourblog was er getuige van hoe een uitzinnige Linda de Mol de gouden Televizier Ring 2009 in ontvangst mocht nemen. Linda’s avond kon duidelijk niet meer stuk!


“Zit ik al 25 jaar in het vak, sta ik hier toch met klotsende oksels”, aldus een dolblije Linda de Mol, die helemaal uit haar dak ging nadat bekend werd dat zij samen met haar collega’s van Gooische Vrouwen de Televizier Ring 2009 had gewonnen. Eindelijk eer voor hun briljante acteerwerk, want het was inmiddels de vierde keer dat Linda en haar fantastische collega’s voor de prijs genomineerd waren. Het was bovendien de laatste mogelijkheid om de onderscheiding te kunnen winnen, omdat de serie Gooische Vrouwen, tot veler verdriet, inmiddels is gestopt. Volgens Linda die namens alle Gooische Vrouwen sprak, was Nederland er in geslaagd om de Gooische Vrouwen zéér gelukkig te maken met de toepasselijke ‘gouden ring’.

Voor Yvon Jaspers van Boer Zoekt Vrouw Extra was de Televizier Gala een beetje een ‘onwerkelijke avond’. Zo onthulde Yvon exclusief aan Glamourblog dat ze eigenlijk helemaal niet had verwacht dat ze dit jaar wederom de Televisie Ster in de wacht zou slepen. Op de vraag hoe wat er die avond door haar heen ging, moest Yvon even nadenken: “Ik dacht het zal niet waar zijn. Ik geloofde niet dat ik de Televizie-Ster opnieuw zou winnen, want ik heb hem al twee keer gewonnen! Ik had er eigenlijk niet eens serieus over nagedacht.” Yvon Jaspers heeft in 2006 en in 2008 eveneens de prijs voor ‘beste televisievrouw van Nederland’ – de Televisie Ster gewonnen. Met het winnen van de ster gaf Yvon Jaspers haar geduchte tegenstanders Anita Witzier en Linda de Mol het nakijken. Maar voor Linda maakte dat eigenlijk niet meer uit, want die had het op dat moment eigenlijk al te druk met het vieren van de overwinning van het succes van Gooische Vrouwen.

Ondanks dat Anita Witzier de Televizier Ster wederom niet mee naar huis mocht nemen, was de avond toch geslaagd voor haar: “Ja hoor ik voel me hartstikke lekker in mijn vel. Ik voel me al heel lang erg gelukkig. In november begint ‘Memories’ weer en ik beleef zelf ook altijd enorm veel plezier aan het maken van dat programma”. Anita’s zoon Bram (17 jaar) en dochter Julia (12 jaar) waren er die avond niet bij. Anita: “Nee joh die zijn met hele andere dingen bezig. Bram gaat uit met vrienden en Julia slaapt bij een vriendinnetje. Ik ben al zo vaak genomineerd, daar geven zij niet meer om!”.

Ruben Nicolai werd tijdens het Televizier Gala eveneens bekroond met de Televizier Ster 2009. Voor Ruben kwam de prijs net zo onverwacht als voor zijn collega Yvon Jaspers: “Ik dacht echt dat Mathijs van Nieuwkerk dit jaar zou winnen. Ik had eigenlijk niet eens een speech voor bereid. Dit is werkelijk geweldig.” Lieke van Lexmond zag er die avond beeldschoon uit in een prachtige rode jurk. Alsof ze uit een sprookje was komen wandelen! Lieke viel eveneens in de prijzen en kreeg de felbegeerde Talent Award voor haar acteer- en presenteerkwaliteiten. De Gouden Stuiver is dit jaar aan het team van het JeugdJournaal uitgereikt. Jammer voor Klokhuis én Sesamstraat, maar er kan maar één de beste zijn!

Nadat alle officiële prijzen vergeven waren, konden de BN-ers en wannabees nog tot diep in de nacht doorfeesten in de verschillende ruimtes binnen Carré. Glamourblog dronk gezellig een drankje mee en genoot van het aanwezige glamourgehalte in de vorm van prachtig geklede mensen, liters champagne en vele exclusieve amuses. Hartstikke glamourous zo’n Televizier Uitreiking en nog gezellig ook!

Tekst: Monika van der Marel – Fotografie: Angel Mulder

De foto’s mogen NIET zonder toestemming voor
publicatie gebruikt worden (ook niet op Internet!).
Voor meer info en persaanvragen mail naar [email protected]

Foto’s voor privé-gebruik (in betere kwaliteit en op groter formaat)
kunnen besteld worden via http://zijshopt.sjootz.nl
Hier zijn (binnenkort) meer foto’s van deze avond te vinden.

Lees ook:Winnaars Televizier prijzen bekend, Gooische Vrouwen grote winnaar!
Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s
Lees ook:Spannende Televizier-ring avond
Lees ook:Genomineerden Televier sterren en ring bekend
Lees ook:Bekend Nederland feliciteert Televizier Gala winnaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>