Vroege kerst in Londen: A Christmas Carol in premiere


Kerst lijkt al vroeg in Londen gearriveerd te zijn dit jaar. Gisteravond vond de wereldpremiere van de ‘nieuwe’ Disneyfilm A Christmas Carol plaats in London. In aanwezigheid van de cast met o.a. Jim Carrey, Colin Firth, Bob Hoskins en vele anderen werd er samen met Andrea Bocelli een wereldrecord Christmas Carol zingen gevestigd. Een deel van Londen werd omgetoverd in de sfeer van Charles Dickens. Jim Carey speelt in de film de rol van Scrooge. Zie de foto’s van de premiere hieronder…


Zie hier overigens de trailer van de film.

Foto’s: Gareth Cattermole for Disney

Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Pink draagt onderbroeken vriend in fotoshoot
Lees ook:Sex and the City 2, de eerste beelden!
Lees ook:Doutzen geeft kerst-striptease
Lees ook:Gary Christmas overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>