BN’ers krijgen een LOVE TREAT


De SOAP Treatment Store in Amsterdam stond vandaag alvast in het teken van LOVE als voorproefje voor Valentijn. Danie Bles en een selecte groep bekende Nederlandse vrouwen waren uitgenodigd om als eerste de LOVE TREAT te ervaren. Een echte verwennerij waarbij hun nagels Valentine red en pretty pink gekleurd werden.

Volgende week is het Valentijnsdag. Bij de SOAP Treatment Stores kun je de komende weken de LOVE TREAT boeken die vandaag werd ervaren door o.a. Leontine Borsato, Nikkie Plessen, Lieke van Lexmond, Irene van de Laar, Vivian Ewbank, Anouk Smulders, Paulien Huizinga, Jorinde Moll, Sjimmy Bruininckx en Danie Bles.

De LOVE TREAT bestaat uit een liefdevolle manicure en pedicure. De nagels worden verzorgd en mooi gemaakt, nagelriemen en eelt worden bijgewerkt, je krijgt een heerlijke scrub, massage en als finishing touch worden je nagels gelakt in een prachtige kleur van OPI die speciaal voor Valentijn geselecteerd is.  Stephanie Litjens van SOAP: “Wellicht word je verwend door een anonieme Valentijn. Zo niet, dan kun je altijd jezelf nog verwennen door de LOVE TREAT te boeken of je geeft hem cadeau aan een vriendin die wel wat extra love kan gebruiken”.

Lees ook:Styliste Danie Bles getrouwd
Lees ook:Christina Curry met Josh Veldhuizen in Reallifesoap
Lees ook:Video: sexy Valentijn shoot
Lees ook:BN’ers Mixen en Matchen massaal
Lees ook:(Geen) Realitysoap voor Wesley en Yolanthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>