Miljoenenscheiding voor Rijkaard?


Zouden we in Nederland nu ook een miljoenen-scheiding a la Thierry Henry krijgen? Frank Rijkaard gaat namelijk scheiden van zijn vrouw Monique. Zijn zaakwaarnemer liet dit vandaag weten. De voormalig topvoetballer-en bondscoach was negentien jaar getrouwd.

De geruchten rond een mogelijke scheiding doken al een jaar geleden op, toen Rijkaard uit Barcelona vertrok. Deze geruchten werden toen stellig ontkend.

‘Het betreft hier een gezamenlijke beslissing op basis van respect voor elkaar,’ zo valt in het persbericht te lezen. ‘Monique en Frank willen geen verdere mededelingen over deze privéaangelegenheid doen en vragen de pers dit te respecteren.’ Rijkaard zit momenteel zonder club nadat hij in 2008 na een dienstverband van vijf jaar vertrok als trainer van FC Barcelona. In het verleden voetbalde de 46-jarige oud-international van Oranje onder andere voor Ajax en AC Milan. Het stel heeft samen twee kinderen.

Lees ook:Frank Rijkaard trouwt zijn Stefanie (zie de foto’s!)
Lees ook:‘Frank Rijkaard trouwt donderdag met kindermeisje’
Lees ook:Zoontje voor Frank Rijkaard
Lees ook:Huwelijk Berget Lewis nu al voorbij!
Lees ook:Josje (K3) en Gert alweer uit elkaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miljoenenscheiding voor Rijkaard?

  1. Petra Woods

    tsja … penopauze? of latent homo? het lijkt wel een jongetje .. en daarbij .. ik geloof er geen reet van dat dit zich pas manigesteert na de scheiding .. hij heeft 3 jaar met haat haar onder 1 dak gewoond … ff snoepen Frenkie?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Zoontje voor Frank Rijkaard | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>