Huwelijk Wesley Sneijder op springen


Het is toch wat in de voetbalwereld op het moment. Aan de lopende band scheiden bekende voetballers. Na Frank Rijkaard lijkt nu ook het doek te vallen voor het huwelijk van Wesley Sneijder. Wesley, die in 2005 trouwde met Ramona, zou een nieuwe liefde hebben…


Ramona zou inmiddels alweer terug zijn in Nederland met zoontje Jessey (2) en woonachtig zijn bij familie in Utrecht. Wesley en Ramona gaven elkaar op 18 juni 2005 hun ja-woord. Op 4 september 2006 kwam zoontje Jessey ter wereld. Vorig jaar tekende de voetballer een contract van vijf jaar bij Real Madrid en vertrok hij met zijn gezin naar de Spaanse hoofdstad. De geruchten rond een scheiding waren al weken gaande. Nu blijkt dit wederom op waarheid te berusten.

Voetbalclub Real Madrid keurt het gedrag van Wesley af. “Hij zou een goede echtgenoot moeten zijn en weg moeten blijven uit het uitgaansleven van Madrid. Professioneel voetbal is belangrijker dan feesten.” Tja, het is niet de eerste relatie die niet bestand is tegen een vertrek naar het buitenland…

Lees ook:Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Recordbedrag voor Cristiano Ronaldo
Lees ook:Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huwelijk Wesley Sneijder op springen

 1. Fati

  wat vreselijk! lijkt me heel erg voor Ramona om dit mee te maken,al die voetballers zijn allemaal hetzelfde, eerste beste **** die zich bij ze aanmeld wordt met open armen ontvangen,en vergeten direct dat ze een gezin hebben,een vrouw die alles voor ze doet!!!

  het zou verbonden moeten zijn!!!

    /   Reply  / 
 2. Fati

  wat vreselijk! lijkt me heel erg voor Ramona om dit mee te maken,al die voetballers zijn allemaal hetzelfde, eerste beste **** die zich bij ze aanmeld wordt met open armen ontvangen,en vergeten direct dat ze een gezin hebben,een vrouw die alles voor ze doet!!!

  het zou verboden moeten zijn!!!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Wesley Klein treed op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>