Tennisster Simona Halep wil van borsten af!

De 17-jarige Roemeense tennisster Simona Halep is 264ste van de wereld. Toch lijkt ze al wereldfaam te veroveren. Niet door haar tenniskunsten, maar door haar voorgevel. En laat de Roemeense daar nu juist van af willen…

Simona Halep is bij het grote publiek geen grote naam, maar de 17-jarige Roemeense won vorig jaar Roland Garros bij de juniores. Simona denkt ooit de top 10 van de wereldlijst te bereiken en dat kan volgens haar maar op één manier: door een borstverkleining!

Haar riante voorgevel zit haar blijkbaar flink in de weg tijdens het tennissen. In een interview zegt ze: “Als ik geen tennis zou spelen, zou ik mijn vormen geweldig vinden. Maar ik wil de top 10 halen, dus wil ik een borstverkleining laten doen. Het extra gewicht hindert me op de court. Ik kan veel minder snel bewegen als andere meisjes”. Tja, daar zal het mannelijke deel van de wereld het natuurlijk niet bepaald mee eens zijn…

Lees ook:Simona Halep heeft borsten laten verkleinen
Lees ook:Van Fotomodel naar Europarlementariër
Lees ook:Venus Williams tennist in ‘zwarte lingerie’
Lees ook:Tom Coronel doet volgend jaar weer mee aan de Dakar Rally
Lees ook:Minder glamour in Cannes dit jaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tennisster Simona Halep wil van borsten af!

  1. Pingback: Simone Halep heeft borsten laten verkleinen | Glamour

  2. Pingback: Venus Williams tennist in ‘zwarte lingerie’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>