Boris Becker en bruid beiden in pak getrouwd! (zie foto’s)

De verwachtingen waren hoog gespannen vandaag. Al weken was er veel publiciteit rond het huwelijk van Boris Becker met de Nederlandse Lilly Kerssenberg, die eigenlijk Sharlely heet, in St. Moritz. Het leek er op dat er flink uitgepakt zou worden tijdens deze bruiloft. Kleine teleurstelling dan ook toen bleek dat Lilly niet in een spectaculaire jurk verscheen, maar in een simpel wit pak!


De ring maakte wat dat betreft weer veel goed. Deze zou ban wit goud zijn en maar liefst 131 diamanten bevatten. Bij de bruiloft was pers van harte welkom, alsmede zo’n 200 gasten waaronder veel celebs zoals voetballer Franz Beckenbauer, de gebroeders Klitschko, zwemster Franziska van Almsick en Prince Albert van Monaco.

Het is voor zowel Boris als Lilly de tweede keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Op 17 december 1993 trouwde Becker met fotomodel Barbara Feltus. Becker heeft samen met haar twee zonen gekregen, in 1994 en 1999. Het huwelijk werd in 2001 ontbonden nadat Becker in het nieuws kwam vanwege de zogenoemde bezemkast-affaire, waardoor Angela Ermakowa zwanger raakte en een dochtertje kreeg.

Bekijk meer foto’s van het huwelijk hier en hier.

Lees ook:Boris Becker is vader geworden!
Lees ook:Volg het privéleven van Boris Becker online!
Lees ook:Tweede kindje op komst voor Barbara Barend
Lees ook:Dinand Woesthoff getrouwd op Ibiza
Lees ook:Model Lara Stone getrouwd met David Walliams (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>