Sylvie van der Vaart heeft borstkanker


Schokkend nieuws uit Showbizzland. Sylvie van der Vaart heeft borstkanker. De ziekte werd een maand geleden in een vroeg stadium ontdekt. Inmiddels is de 31-jarige presentatrice en vriendin van voetballer Rafael van der Vaart reeds succesvol geopereerd.

Er zijn geen uitzaaiingen in haar lichaam ontdekt en volgens de behandelend arts zal Sylvie (voor sommige lezers misschien beter bekend als Sylvie Meis) volledig herstellen. Wel moet ze een preventief chemotherapie ondergaan. De presentatrice wil deze moeilijke periode graag in alle privacy verwerken, zo maakte ze bekend. Op dit moment is ze met Rafael op vakantie. De voetbalvrouw heeft gevraagd om rust, zodat ze zo goed mogelijk kan herstellen.

Sylvie is overigens een achternichtje van Karin Meis, die vroeger bekend was als zangeres onder de naam Nadieh. Karin overleed in 1996 op 37-jarige leeftijd aan borstkanker…

Foto: www.sylvievandervaart.nl

Lees ook:Sylvie en Rafael van der Vaart officieel gescheiden (video)
Lees ook:Sylvie van der Vaart wil een baby
Lees ook:Video: Sylvie in sexy eigen lingerie lijn
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sylvie van der Vaart zonder pruik (zie foto’s!)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sylvie van der Vaart heeft borstkanker

 1. Pingback: Boekentips voor Sylvie van der Vaart en lotgenoten over borstkanker | Boeken

 2. petra

  sylvie heel veel succes in deze strijd.
  ik weet helaas zelf hoe het is bij is 3 maart borstkanker geconstateert en ik had wel uitzaaiingen in mijn lymfeklieren. en met de chemo bezig en krijg daarna betsralingen.
  meid kop op dit gevecht ga je winnen.
  geniet van je vakantie met je mannen.

    /   Reply  / 
 3. r tielemans

  ik voel me enorm verbonden met silvie op dit moment, ik weet inmiddels 6 weken dat ik borstkanker heb en begin morgen met de chemo, bij mij zit het wel in de lymfeklieren en zal na de chemo geopereerd en bestraald worden. Net als jij ben ik nog erg jong met kleine kinderen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. jij toch ook ?

    /   Reply  / 
 4. siska

  Hoi Silvie.

  Wens je heel veel sterkte toe in deze strijd. Heb in 2000 ook borstkanker gehad,was toen bijna 35 jaar en had ook twee kinderen, één van 12 jaar en één van 2 jaar. We zijn nu negen jaar verder en het gaat goed. Maar blijf wel onder contole. Silvie nogmaals wens je heel veel sterkte en ook de andere mensen die dit hebben. Blijf positief, hoe moeilijk ook.

    /   Reply  / 
 5. bernadette

  hoi silvie
  ik wens jou en je man heel veel sterkte toe in deze tijd
  ik weet wat het is ik ben zelf net geopereed en me bosrt is geamputeerd en de lymfeklieren zijn er ook uit gehaald maar daar zat gelukkig geen uitzaaingen in .maar ik moet wel een hormonen kuur volgen van 5 jaar.nogmaals heel veel sterkte

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>