Cristiano Ronaldo verkoopt huis en 3 auto’s


Voetballer Cristiano Ronaldo houdt grote zomer uitverkoop. Ongetwijfeld niet omdat hij in geldnood zit, want door zijn contract met Real Madrid zit hij de rest van zijn leven op rozen. Niet alleen zijn huis in Engeland staat te koop, maar ook drie van zijn luxe auto’s gaan in de verkoop…

De 24-jarige Ronaldo  verkoopt zijn Bentley Continental GT Speed voor £114.950, zijn Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S voor £69.995 en een Mercedes C220CDI  voor £10.795. De auto’s zouden verkocht worden door een autodealer in Manchester en zijn op Auto Trader te vinden. Hij verkocht eerder zijn Porsche Cayenne via de website. De voetballer zou zijn auto’s verkopen omdat het stuur aan de rechterkant zit en hij in Spanje liever nieuwe exemplaren met stuur aan de linkerzijde koopt.

Ook zijn huis in Alderley Edge, Cheshire gaat in de verkoop. De vraagprijs zou 4 miljoen pond zijn.

Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Ronaldo is een agressief mannetje
Lees ook:Bennie Jolink maakt brokken met zijn Porsche Cayenne
Lees ook:Eerste beelden Porsche Panamera
Lees ook:Luxe auto-importeur Hessing failliet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cristiano Ronaldo verkoopt huis en 3 auto’s

  1. lollol

    hopelijk leert hij in madrid hoe hij een mens moet zijnXD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>