Roman Abramovich geeft meer dan 50.000 dollar uit aan lunch!

Dachten we afgelopen week nog dat Jay-Z en Beyoncé ‘big spenders’ waren met een lunch van maar liefst 2.000 dollar, het kan allemaal nog wat duurder… Dit blijkt uit de rekening die Roman Abramovich, de eigenaar van voetbalclub Chelsea, afgelopen vrijdag kreeg voor zijn lunch in hetzelfde restaurant van maar liefst $47,221.09!

De website TMZ wist de bon te bemachtigen van de lunch bij Nello’s. Nou zaten er wel 10 personen aan tafel, maar toch… 5.000 dollar de man, dan moet je wel heel wat te vieren hebben! Er werden onder andere 2 magnums Cristal Rose opengerukt a 5.000 dollar per stuk en de gerechten met truffel tikken natuurlijk ook flink aan. Het eten moet wel erg lekker zijn geweest, want Abramovich zou maar liefst 5.000 dollar aan fooi hebben gegeven. Hadden die obers even een goede dag zeg!

Lees ook:Kim Kardashian geeft mega fooi
Lees ook:Lenny Kravitz en Dom Pérignon
Lees ook:Beckhams geven $200.000 uit aan romantische vakantie
Lees ook:‘David Beckham ging vreemd met escort’
Lees ook:Gisele Bündchen schenkt anderhalf miljoen aan Haïti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>