Inge de Bruijn stijlvolste persoonlijkheid van 2009


Vrijdagavond werden in Caffe PC de de PC Hooftstraat Awards uitgereikt. Het regende prijzen in de chique winkelstraat. Inge de Bruijn werd verkozen tot stijlvolste persoonlijkheid van 2009. De jury omschreef De Bruijn als ‘een waar stijlicoon’. Ook werd haar ambassadeurschap voor stichting Kinderen Kankervrij geprezen.

Maik de Boer ontving de onderscheiding voor meest stijlvolle stylist. Miryanna van Reeden werd benoemd tot stijlvolste actrice, Dorien Rose ging er vandoor met de titel Stijlvolste Model van Nederland en Brigitte Nijman werd de stijlvolste theaterpersoonlijkheid van het jaar. Het internationale modemerk Hermès, gevestigd aan de hoofdstedelijke PC Hooftstraat, kreeg de prijs voor stijlvolste etalage uit handen van couturier Paul Schulten, (Dutch Designer of the Year 2009). Martijn Lusink, zoon van modekoning Oger Lusink, werd uitgeroepen tot meest innovatieve ondernemer. De prijzen zijn een initiatief van stichting Nederland Positief.

Lees ook:Robert ten Brink gooit Brigitte, Sanne en Annemarie achter de tralies
Lees ook:Een opoe-fiets van Hermès
Lees ook:Brigitte Nijman getrouwd!
Lees ook:BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag
Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Inge de Bruijn stijlvolste persoonlijkheid van 2009

 1. trixie mixie van nujij

  Vreemd dat ze deze prijs niet eerder kreeg
  Ik vind haar ene pracht van een vrouw

    /   Reply  / 
 2. Anton

  Ik haar zo overdreven, ik heb er echt niets mee!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>