Yolanthe sexy in Giro d’Italia shirtjes


Ik denk dat de mannelijke wielrenfans dit wel graag op de fiets zouden willen zien zitten. Wij dachten dat Yolanthe alleen iets met voetbal had, maar Yolanthe is de Giro d’Italia promobabe voor komend seizoen en dat levert toch wel hele mooie fotootjes op. Yolanthe poseert sexy in de nieuwe shirtjes van de wielerronde die op 8 mei in hartje Amsterdam van start gaat. Zie meer foto’s hier.

Lees ook:Elize in sexy lingerie in JFK (zie foto’s)
Lees ook:Yolanthe heeft huis Jan Smit verlaten
Lees ook:Kylie Minogue is HOT in nieuwe reclamecampagne
Lees ook:Climax voor Beertje van Beers bij Playboy (video)
Lees ook:Yolanthe viert vrijgezellenfeest in café Nol (zie video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>