Olympische dames sexy in bikini (zie foto’s!)

Okee, het mogen dan wel de koude Olympische Winterspelen zijn in Vancouver (en wat zijn we trots op de Gouden plak van ‘onze’ Sven Kramer!), maar van deze bikinifoto’s zal menigeen het warm krijgen. Olympische sportsters Lindsey Vonn (skiër), Hannah Teter (snowboarder), Claire Bidez (snowboarder) en Lacy Schnoor (skiër) lieten zich voor het tijdschrift Sports Illustrated sexy in bikini fotograferen. Zie de foto’s hieronder. En kan je niet genoeg krijgen van schaars gekleedde sportsters, zie dan de naaktfoto’s van Marianne Timmer en Anni Friesinger hier.

Zie meer bikinifoto’s van de dames hier.

Foto’s: Sports Illustrated

Lees ook:‘Bikinibabe’ Lindsey Vonn wint goud tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Naaktfoto’s Marianne Timmer online
Lees ook:Sapph App te sexy voor Apple
Lees ook:Marianne en Henk Timmer vandaag getrouwd (zie foto!)
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Olympische dames sexy in bikini (zie foto’s!)

  1. Pingback: ‘Bikinibabe’ Lindsey Vonn wint goud tijdens Olympische Spelen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>