Ireen Wüst wint goud, prinsesje is schaatsen zat

Enkele dagen terug lieten we nog een enthousiaste Prins Willem Alexander zien die zijn dochtertje een kus op de wang gaf na de overwinning van Mark Tuitert, maar ook prinsesje blijven kleine meisjes die het wel eens zat zijn. De kleine meid had blijkbaar genoeg van het schaatsen kijken, want ze zette het tijdens de wedstrijd op brullen, waarop Willem Alexander de schaatsarena verliet met de kleine meid…

Laten we hopen dat Willem Alexander hierdoor niet de overwinning van Ireen Wüst heeft gemist, die Olympisch goud won op de 1.500 meter in Vancouver. Met een knappe laatste ronde zette ze 1.56,89 op het bord. Kristina Groves (1.57,14) werd tweede, Martina Sábliková (1.57,96) derde. Vier jaar geleden in Turijn won Wüst ook al goud. Het is de derde gouden medaille voor Nederland tijdens deze Olympische Winterspelen.

Lees ook:Goud voor Mark Tuitert, kus voor prinsesje
Lees ook:Prinsesjes bouwen een feestje op tribune Olympische zwemsters
Lees ook:Goud voor jonge Canadese kunstrijders
Lees ook:Prins Willem-Alexander gespot in Leeuwarden
Lees ook:Oranjes winnen rechtzaak foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>