Canadees dames ijshockeyteam: champagne en sigaren

Terwijl Nicolien Sauerbreij voor Nederland goud heeft behaald met snowboarden, is er in het Olympisch dorp een rel gaande. De dames van het Canadese ijshockeyteam lieten alles varen toen zij gisteren het team uit de Verenigde Staten versloegen en daarmee goud binnenhaalden op de Olympische Winterspelen in Vancouver. Natuurlijk was dat een feestje waard en de dames van het ijshockeyteam besloten dat in stijl te doen met sigaren en champagne… op het ijs! Het Olympisch committee is echter not amused, want de dames werden flink dronken en gedroegen zich niet bepaald als “dames”.

De Olympische organisatie laat weten dat “in het openbaar drinken door atleten not done is en niet goed voor het imago van de sport”. De dames reageerden vandaag nogal geschrokken en boden hun excuses aan als ze met hun actie en gedrag mensen “in verlegenheid hebben gebracht”. Zie de foto’s van het “wilde feestje” hieronder.

Lees ook:Goud voor jonge Canadese kunstrijders
Lees ook:Bekend Nederland leeft mee met Olympisch kampioen Epke Zonderland
Lees ook:Ireen Wüst wint goud, prinsesje is schaatsen zat
Lees ook:Video: Mariah Carey dronken bij Award uitreiking
Lees ook:Danny DeVito: ‘Dronken? Welnee, ik was aan het acteren!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Canadees dames ijshockeyteam: champagne en sigaren

  1. Anton

    Het drinken van champagne en roken van sigaren is een vrij gerbuikelijk manier van vieren aan de overkant van de plas. Tja dat het zichtbaar is, is wellicht niet slim maar ik krijg ook wel jeuk van die politieke correctheid die het iOC probeert uit te stralen. En dat terwijl ze anderzijds corruptie en machtsmisbruik binnen eigen gelederen proberen te verdoezelen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>